CD&V - Volks stelde vanavond zijn lijst voor.

25 kandidaten, van nog groen achter de oren tot ouder en ervaren, CD&V-Volks stelde zijn kandidaten voor die deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Tegelijkertijd werd ook hun nieuwe website voorgesteld wijdoenbeter.be. Hier vinden jullie al deze kandidaten in detail terug en kunnen jullie ook lezen waar ze voor staan.
Michel Vanderhasselt is vanzelfsprekend lijsttrekker en wordt ook uitgespeeld als toekomstig burgemeester. Fred Dielens duwt de lijst. Astrid Roeges staat op de tweede plaats als eerste vrouw. De campagne wordt inhoudelijk opgehangen rond vier thema's die ook worden uitgespit op de site.
"Ternat moet opnieuw vooruit", "Zorgzaam Ternat voor iedereen", "Een veilig en net Ternat" en als vierde peiler "Besturen in dialoog en openheid".
CD&V- Volks is hiermee de tweede lijst na Voor Ternat die al de kandidaten bekend maakt. Bij Voor Ternat is plaats 13 nog vrij. De vrouwelijke kandidaat die hier normaal komt te staan, beslist eerstdaags definitief, zo kon Belleman van haar persoonlijk vernemen.
 
Belleman