Coronaveilig boeken kaften met Ezelsoor

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de grote vakantie niet op zoek te gaan naar kaftpapier. In de eerste week van september kunnen zij tijdens Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag, hun boeken kaften met origineel kaftpapier. Alleen wordt het event aangepast zodat alles corona-proof gebeurt.

De afgelopen edities van de boekenkaftdag waren met meer dan 400 bezoekers in JC Puls een groot succes. Omwille van Corona was een editie met zoveel bezoekers niet mogelijk.  Ezelsoor gaat ook dit jaar door, zij het in een andere vorm. Dit jaar werkt Ezelsoor van 2 tot en met 13 september met een afhaalsysteem. Tijdens de openingsuren van het sportcentrum en de bib kunnen gezinnen hun pakket met kaftpapier komen ophalen. Dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Daarnaast zal de BuzzieBus op woensdagnamiddag 2 en zaterdag 5 september rondrijden om kaftpapier te bedelen. Gezinnen kunnen dan ook hier hun pakket kaftpapier ophalen. Met deze aangepaste versie hoopt het lokaal bestuur van Ternat dat alle kinderen met leuke gekafte schoolboeken een veilig schooljaar kunnen aanvatten.

Op www.ezelsoor.info kan je het volledige programma van de verschillende deelnemende gemeentes raadplegen en kan je de verschillende ontwerpen van het kaftpapier ontdekken.

Je vindt er ook alle praktische informatie en contactgegevens per deelnemende gemeente.