Danira terug?

Mocht die ene trouwe lezer van deze lezenswaardige rubriek eraan twijfelen: Danira komt niet terug naar de vertrouwde stal. Zo besliste onze doorluchtige Voorzitter van de Onafhankelijke Repbliek Overnelle (ORO) met op de achtergrond een diepe zucht van opluchting van Angèle.

Hij heeft het soms ook moeilijk onze grote Voorzitter van het Centraal Comité! Om te beginnen is dit onze Danira niet! Die van ons stelt kritische vragen en gaat niet voor de rest van Vlaanderen uit haar dak tijdens een programma betaald door de staatszender (dixit Crabbé). Onze Danira zou zich in het bijzijn van onze grote Roerganger dit gedrag niet moeten permitteren! Dan kan apotheker Paul een filiaal starten in de Onafhankelijke want de Dafalgan leveringen zouden anders niet kunnen voldoen aan de vraag.

Trouwens wij weten uit goede bron (Pompeo, Pence, Donald) dat deze Danira (zie foto) voorlopig geen plaats meer krijgt op jullie glazen bokaal. Misschien eindelijk het moment voor Vier om haar in te pikken? Dan zijn wij gerust…

Schoonheid gecombineerd met de lichtvoetigheid van het bestaan wordt snel vervelend? We zien wel, wij zijn tevreden met onze Danira, geen foto beschikbaar, en ze houdt zich voorlopig kalm. Een gouden raad van onze Voorzitter in deze vieze russen tijd die ze angstvallig opvolgt.

Belleman

foto VRT