Derde ontbijtactie

Rolstoelgebruiker Jean Eylenbosch uit Lombeek-Ternat, geen onbekende in de gemeente, oefent wekelijks in het revalidatieziekenhuis Inkendaal met de staprobot. Vroeger diende Jean zich veel verder te verplaatsen naar het centrum van atleet Marc Herremans. Het revalidatieziekenhuis Inkendaal beschikt nu ook over een staprobot en wil deze service uitbreiden om nog meer mensen met een beperking te helpen.

Na een eerste editie van de ontbijtactie in 2016 en een tweede in 2018, willen de initiatiefnemers gaan voor een minstens even succesvolle editie op zondag 28 november 2021. De opbrengst gaat integraal naar Inkendaal.

Voor deze actie kan men opnieuw rekenen op de steun van Musikalo!! De ontbijtactie is volledig take-away! Voor 15 € is er een ontbijtpakket met veel lekkers: 3 pistolets/ontbijtkoeken, fruit, yoghurt, kaas, hesp, choco, peperkoek en nog heel wat meer. Nieuw is het kinderpakket. Dit pakket bevat naast 2 pistolets/ontbijtkoeken ook een doosje cornflakes, choco, fruit, yoghurt, een verrassing, … Een kinderpakket kost 10 euro.

Pakketten kunnen aan huis geleverd tussen 07.00 uur en 10.00 uur in Ternat en deelgemeenten. Je kan je pakket ook zelf afhalen tussen 07.00 uur en 10.00 uur in het lokaal van de muziekvereniging Musikalo (Katarinakring, Rodestraat 28, St.-Katherina-Lombeek).

Alle inschrijvingen en verdere informatie: info@musikalo.be Bestellen is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 15 november.

Belleman