Drukke seniorenweek in Ternat

Van 17 tot 24 november leggen de gemeente Ternat en de Gemeentelijke Ouderenadviesraad (GOAR) alle Ternatse senioren opnieuw in de watten met een gevarieerd en goedgevuld programma.
Een fijn voorlees- en knutselmoment met de kleinkinderen, een sportieve en een toeristische begeleide wandeling, een kordate zelfverdedigingssessie, een ritmische rolstoel- en zitdanssessie, een verrassende (samen)leesclub, de traditionele seniorenlunch, een artistiek intermezzo ‘collages maken’ o.l.v. beeldend kunstenaar Jacky Duyck, een nuttige verkeersquiz, een spetterende
playbackshow, een swingend dansfeest met Just4You, de confronterende filmvoorstelling ‘Sprakeloos’, een ontspannende lijndansinitiatie, een leerrijk smartcafé, een interessante lezing door VRT-verkeersanker Hajo Beeckman, een hapje en een drankje als afsluiter en een bevraging bij 55-plussers als rode draad.

Benieuwd naar het gedetailleerd programma? Je leest er alles over op www.ternat.be/seniorenweek en in de programmafolder die in omloop is.
Meer info: welzijn@ternat.be - 02 451 45 40