Ezelsoren en in de hoek?

Je kent het beeld nog uit je schoolcarrière of behoorde jij tot de slimmeriken van de klas?

Dit verhaal heeft hier niets mee te maken. Het biedt je namelijk een origineel kaftje voor je schoolboeken, gratis!

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de grote vakantie immers niet (meer) op zoek naar kaftpapier. Tussen 5 en 12 september kunnen zij gratis een origineel ontworpen kaftpapier krijgen! Dit papier werd ontworpen door kinderen en jongeren uit de deelnemende gemeenten. In Ternat werden 2 ontwerpen van leerlingen uit Sint-Angela geselecteerd en gedrukt.

 (Strip)tekenaars die je boek of schrift personaliseren en creatieve of muzikale workshops zorgen voor de creatieve omlijsting. Ternat verwelkomt tekenaars An Nuttin, Jan Van Lierde en Jangojim. Voor animatie en begeleiding zorgen o.a. Musate en Musikalo, de chiromeisjes en -jongens Lombeek, scouts Ternat en KLJ Wambeek, Gezinsbond, Oxfam Wereldwinkel en praatcafé Ternat.

Begin juli ging de vernieuwde website van Ezelsoor online. Op www.ezelsoor.info kan je het volledige programma van de 24 gemeenten raadplegen en kan je snuisteren in de verschillende ontwerpen van het kaftpapier (5-tal per gemeente – in totaal 20-tal verschillende patronen). Je vindt er ook alle praktische informatie en contactgegevens per deelnemende gemeente.

Belleman