Guide Michelin vindt zijn weg naar Ternat

Niet dat Belleman graag eet …(!?) maar de plicht roept.

Hop met de razendsnelle camino naar de treinhalte van Essene-Lombeek waar restaurant No-Non zich sinds oktober 2014 heeft genesteld.
Aanleiding voor dit bezoek: het restaurant kreeg na één jaar werken een vermelding met twee couverts in de Guide Michelin, de culinaire bijbel waar elk jaar met spanning wordt op gewacht.

Voor Kris Van Der Cammen en echtgenote Evelien is het een
echte opsteker die ze nog niet direct hadden verwacht.
Michelin vat de bedoeling van het restaurant in een kleine zin perfect samen (en Frans klinkt dan mooier, sorry) “Il n’aime pas les chichis”. Inderdaad een eerlijke keuken waar het product centraal staat en voor zich spreekt. De naam No-Non geeft het al aan: een no-nonsense keuken.
Dit vertaalt zich in een lekkere keuken die gevarieerd en ook klassiek durft uit de hoek komen. Voeg hierbij nog een mooie en betaalbare wijnkaart en waar kunnen wij nog beter zijn?

Velen vonden al de weg naar Essene-Lombeek. Niet alleen publiek uit Ternat maar uit een zeer brede omgeving die toch wel aangeeft dat goed nieuws snel verspreid wordt.
Druk inderdaad, tijdens ons gesprek kon Kris niets anders dan een aantal mensen doorsturen wegens ‘vol’, vooral tijdens de weekends.
Het is dan ook geraadzaam tijdig te reserveren, zeker voor een weekendtafeltje. Kris organiseert ook maar één service op een middag of een avond zodat de mensen op hun gemak kunnen tafelen.
Sinds deze zomer beschikt het restaurant ook over een mooi terras wat het nog attractiever maakt voor de genieters.

Kris en Evelien mogen terecht fier op hun project dat op korte tijd al tot de vaste culinaire waarden kan gerekend worden in onze smaakrijke regio.

Alle info op nonon.be, reserveren kan op 053/42.04.72
Gesloten op zondag en maandag.
Smakelijk!

Belleman