Iedereen stempelen!

Onze nieuwe regering wil 120.000 nieuwe jobs in Vlaanderen. Maar deze man hier kreeg vorige week zijn stempelkaart! Van tewerkstelling gesproken!

Nog wat ontdaan door deze confronterende stempelkaart zat ik na te hijgen aan de keukentafel toen mijn echtgenote me erop wees dat het een lokale kaart was en geen van de VDAB. Het waren immers de rakkers van de Ternatse actie Be Local, ze zijn inmiddels met 41, die hun week van de klant organiseren van 30 september tot en met 6 oktober... mijn schrik was dus voor niets geweest.

Dikke prijzen wachten op mij! Tijdens deze week krijg ik bij de deelnemende handelaars immers telkens een stempel op mijn kaart per aankoopschijf van 10 euro. Een volle kaart geeft recht op deelname aan de trekking waarbij je aankoopbonnen kan winnen van 250, 500 en 750 euro! Be local en hoe meer je koopt hoe rijker je wordt... althans dat denk ik.

Vorige week was er al een ijverige herbergierster die het blijkbaar moeilijk heeft met de kalender en dacht dat het toen al de dag van de klant was. De klanten kregen een gratis consumptie aangeboden. Santé! Benieuwd of ze haar stunt gaat herhalen op de werkelijke dag van de klant, of beter nog maakt ze er ook een week van?

Belleman