Jonge Lombeekse onderneemster zoekt uitdaging met World Wide WEB (www)

Ondernemen in deze wat rare tijden is niet langer vanzelfsprekend. Je hebt visie nodig, een bekwame (familiale) professionele staff en sterke financiële slagkracht, anders doe je niet langer mee. Deze belangrijke voorwaarden indachtig, gaat CEO G. De Wever, een jonge onderneemster uit Lombeek, een nieuwe uitdaging aan.

Ondanks haar jeugdige leeftijd, heeft deze CEO al heel wat ervaring. Niet overbodig in deze sterk concurrentiële wereld om deze omvangrijke plannen tot een goed eind te brengen. Kenmerkend voor deze sector is dat de grootse werken worden opgedeeld in fases. Werfleider WDF, die tevens instaat voor alle logistieke afhandeling, verduidelijkte in een persoonlijk gesprek met Belleman dat hij er alle vertrouwen in heeft.

De eerste fase omvatten ingrijpende structuurwerken op (het eerste) niveau en kunnen heel wat hinder meebrengen voor de talrijke trouwe (de ene al wat meer dan de andere) afnemers. Om de hinder te beperken werd er een strikte timing opgesteld door CFO JDP en zijn assistente ADF. Deze werken zullen vooral het bedrijf langs de buitenkant ingrijpend veranderen, zodat ook de buitenwereld kan zien welke dynamiek hier huist. Reken maar op een volle 15 dagen dat het wat afwachten wordt hoe alles verloopt. Hopelijk heeft deze ingreep geen negatieve neerslag op de beurskoers van deze Lombeekse onderneming. Ik heb echter wel de indruk dat de investeerders alle vertrouwen hebben en geen crash verwachten van dit voor Lombeek toch wel belangrijk aandeel.

In een tweede fase wordt de binnenkant van het bedrijf aangepakt. Hier komen dan nieuwe lokalen die ter beschikking kunnen worden gesteld van die afnemers die ter plekke hun zakendeals wensen af te handelen. Op dit ogenblik was er slechts plaats voor de professionele voetbalploeg FCB en één maal per maand voor de sekte van JDH (KOL). Hun voorbeeld maakt dat er een grotere nood is ontstaan waar CEO GDW moeilijk kan aan voorbij gaan. Of deze aparte ruimtes (cabines?) enkel dienen voor zakendeals was bij het publiceren van dit artikel nog niet helemaal duidelijk.

De uiteindelijk laatste fase moet zorgen voor een mooie omgeving zodat de afnemers voor elementaire behoeften het bedrijf niet meer hoeven te verlaten. Een omvangrijk ontspanningsterrein kan hier soelaas bieden. Voor CEO GDW is het na uitvoering van deze derde fase ondenkbaar dat de afnemers nog langer de nood zouden hebben om andere oorden (lees maar de concurrentie) op te zoeken voor het bevredigen van hun vaak complexe wensen.

Voor Lombeek en directe omgeving betekent deze zware investering een teken van een rotsvast geloof in de economische leefbaarheid van de regio. Voor Ternat als bestuur kan het bijkomende inkomsten betekenen. Voor de afnemer is het even afwachten of de prijs van het uiteindelijke product gelijk kan blijven. Tenslotte dienen investeringen ergens worden teruggehaald.

Het bedrijf zal tijdens deze werken bereikbaar zijn op volgende dagen: 29/08: gesloten, 30/08 tot 02/09, 06/09 tot 08/09 open vanaf 15 u. 03/09 en 04/09 open vanaf 10u.

Tijdens de werken zijn betalingen met Bancontact, Visa en Mastercard niet mogelijk ondanks de inspanningen van MG in deze.

Belleman