Kiezen in Ternat 4

Beste lezer, beste kiezer van Ternat.
Omdat het deze dagen moeilijk wordt om door het verkiezingsbos van 9 juni de bomen te blijven zien, zal Belleman de komende dagen alle Ternatse kandidaten zichzelf laten voorstellen aan jullie.
Dit is geen oproep vanwege belleman om voor deze kandidaten te kiezen, maar heeft uitsluitend de bedoeling jullie als bewuste mensen te informeren. We doen deze voorstelling in de volgorde van de lijstnummers. Hierdoor komen vandaag Vlaams Belang (1) en Open VLD (3) als eerste aan bod.
Happy election zei de Chinees.
Kiezeman.
 
Arno De Paepe, 7de opvolger Vlaams Parlement, lijst 10 N-VA
Arno De Paepe vinden we terug op de zevende opvolgersplaats voor het Vlaams Parlement in Vlaams-Brabant. Zelf werkt hij momenteel nog aan de overkant van de straat in de Kamer van Volksvertegenwoordigers waar hij als rechterhand van Kamerlid Sigrid Goethals meewerkt aan het veiligheidsbeleid van ons land en Vivaldi het vuur aan de schenen legt.
Arno draait al even mee in de politiek. Als jongste kandidaat in 2012 wist hij een mooi resultaat neer te zetten waarbij hij in 2017 in de Ternatse gemeenteraad terecht kwam. Vandaag bekleedt hij na een succesvolle bestuurswissel met enige fierheid de rol van voorzitter van diezelfde gemeenteraad.
Ook naast het uitbouwen van zijn politieke carrière zit hij niet stil. ’s Avonds is hij doorgaans terug te vinden als barman in de horeca en in de weekends dan weer achter een draaitafel, zo ook op ons vorige Jong N-VA galabal!