Kiezen in Ternat

Beste lezer, beste kiezer van Ternat.
Omdat het deze dagen moeilijk wordt om door het verkiezingsbos van 9 juni de bomen te blijven zien, zal Belleman de komende dagen alle Ternatse kandidaten zichzelf laten voorstellen aan jullie.
Dit is geen oproep vanwege belleman om voor deze kandidaten te kiezen, maar heeft uitsluitend de bedoeling jullie als bewuste mensen te informeren. We doen deze voorstelling in de volgorde van de lijstnummers. Hierdoor komen vandaag Vlaams Belang (1) en Open VLD (3) als eerste aan bod.
Happy election zei de Chinees.
Kiezeman.
 
Ann De Bolle Vlaams Belang, kandidaat 10 lijst 1 Vlaams Parlement.
 
Ann De Bolle Vlaams Belang
“Ik heb tot mijn 29ste in Ternat, vooral Loemek, gewoond. Daarna ben ik naar Liedekerke getrokken, om na 2 jaar terug te keren naar Ternat.
Ik heb mijn volledige school gelopen in Sint-Angela en Sint-Jozef. Ik werk als directiesecretaresse voor Family First in Liedekerke.
Ik ben altijd Vlaming in hart en nieren geweest, maar pas sinds vorige zomer heb ik me geëngageerd in de politiek om van Vlaams Belang in Ternat een waardige en actieve afdeling te maken. Uiteraard ben ik omringd door mensen met dezelfde overtuiging. Alleen zou dat niet lukken.
Ik vind integratie een zeer belangrijk punt en ga me dan ook inzetten als vrijwilliger om met anderstaligen in Ternat onze mooie Nederlandse taal te oefenen.
Een tweede punt dat ik een warm hart toedraag en waar ik me wil voor inzetten zijn kinderen met een beperking, meer specifiek de niet zichtbare beperkingen, waar vaak veel onbegrip voor is: ADHD, ASS en andere diagnoses en stoornissen, alsook een zware mentale rugzak. Ik ga als vrijwillig begeleider mee met de organisatie Groeistof op time-out weken voor gezinnen met kinderen met die problematiek.”
Tot dusver haar korte bio.
 
Roeland Van Walleghem is Lijstduwer Kamerlijst Brussel voor Vlaams Belang