Kwaliteit in de Ploter!

Sopraan Anneke Luyten is te gast bij Musikalo. Haar muzikale verhaal start aan het Lemmensinstituut te Leuven. Nadien studeerde ze nog verder aan de Operastudio Vlaanderen te Gent, aan de Chapelle Musicale Reine Elisabeth te Waterloo bij José Van Dam en aan de operastudio van de Opera National du Rhin te Strasbourg. Ze was te zien in tal van gerenommeerde concerten en operaproducties in binnen- en buitenland. Momenteel is ze een veel gevraagde sopraan in de vertolking van onder meer het werk “I Shall Love but thee” van de Belgische componist Jan Van der Roost.

Het programma wordt verder aangevuld met muziek van “Porgy & Bess” en “The Phantom of the Opera”. In “Foundry” staan de slagwerkers in de schijnwerpers en in “Einstein” kom je terecht in de wereld van de uitvindingen.

Kaarten (in voorverkoop aan € 10) zijn te bekomen bij de muzikanten (gratis onder 12 jaar, maar wel laten weten voor plaatsen).

Kaarten & reservaties ook bij Ghislain De Valck – 0496/478.948. – via e-mail info@musikalo.be. Reserveren is gratis, maar wel noodzakelijk!

Belleman