Loemek sportief oogst succes!

Het feest stopt niet in Loemek. Na een succesrijk WK rondom de Nachtmis, centrum Lombeek, was er het voorbije weekend de koers van Loemek Sportief. Kevin en Ginny mogen echt fier zijn op deze tweede editie.

Gisteren was er voor het VWF al heel wat belangstelling maar ook vandaag was er heel wat volk komen opdagen. Voor de eerste race 50 + en dames waren er opmerkelijk meer inschrijvingen. Sven en coach (zie foto) waren na afloop fier op het zakje aardappelen!

Voor de tweede koers 18+ tot 50 waren er niet minder dan 58 deelnemers (!) die de kuiten invetten en de koersbroek aantrokken. Op zo een beperkt parcours was het indrukwekkend deze groep de bocht te zien nemen aan ‘Cauwel’. Dat dit heel wat volk op de been bracht, kan de biervoorraad van Timo getuigen…

Dit wordt een succesverhaal voor Kevin en Ginny, mede dankzij de medewerkers en de trouwe sponsors waarop ze telkens kunnen rekenen. Het is een lokaal en waardevol initiatief dat echt de mensen bij mekaar brengt. In de marge van deze wedstrijden kon je een sportmassage krijgen (zie foto) of kippenvleugels eten aangepast aan de gelegenheid. Ik zou zeggen; tot volgend jaar!

Belleman