Lombeek maakt zich op

Al voor de achtste maal organiseert de VZW MidWinter zijn feest in Lombeekcentrum. Naar goede traditie is het een openlucht happening maar de tent zorgt opnieuw voor warmte en lekkers.  De senioren krijgen al vanaf 14 u hun eigen programma in de Ploter. Om 16u30 zijn voor de kleinsten opnieuw “Ikke en den Theo” en “Villa Frieda” present. Vanaf 18u30 staat “De Grote Vriendelijke Reus” op de planken van de Ploter.

 

Smakelijke gerechtjes worden vanaf 18u geserveerd met heel wat muziek. “Suns of Queen” brengt een ode aan de legendarische groep Queen. De late uurtjes brengen dan weer vette beats en ambiance. Het  programma vinden jullie op midwinterlombeek.be .

 

Het verhoogde terreurdreigingsniveau zorgt voor extra veiligheidsmaatregelen: straten worden afgezet met vrachtwagens en dubbele nadars. Er is permanente politieaanwezigheid en camerabewaking. Grote zakken of rugzakken zijn niet toegelaten.

Heb je een glaasje op, laat je rijden. Tussen 22 u en 03 u brengt een shuttle je binnen de gemeente veilig thuis.

 

MidWinter is net als de vorige edities gratis. De steun van de talrijke sponsors, de gemeente Ternat en vooral de medewerking van 250 vrijwilligers maken dit mogelijk. Bij een geslaagde editie zal MidWinter het onderzoek naar de ziekte van Duchenne van de KULeuven financieel ondersteunen.