LVB-centen vraagt samenzitten

Reactie van Luc Wachtelaer op deze brief van Borremans:

"Beste collega’s , ik stel voor om op 17 juli om 19 u hierover samen te zitten . Naar mijn oogpunt splitst de feitelijke vereniging zich op in 2 lijsten met zelfde doel , deelnemen aan verkiezingen."

Blijkbaar is het bedoeling van de burgemeester om de peer in twee te delen? Wat doe je dan met die mensen die naar andere lijsten zijn gegaan dan VLD of Voor Ternat? Hebben die dan in het verleden niet meegeholpen aan het vergaren van het familiefortuin? Het waren toch ook LVB-ers?

Eenmaal de centen verdeeld kan iedereen er nog mee doen wat hij wil. Weggeven aan de goede doelen of er zijn campagne mee financieren.
Of anders moeten ze er onroerend goed mee kopen zoals de N-VA nationaal die dit jaar opnieuw bijna vijf miljoen overschot had en niet weet waar haar geld te leggen? Maar ja het systeem zit nu toch zo in mekaar...

Als ik de reactie van Wachtelaer lees gaat "zijn" deel naar de politieke campagne. Tenslotte werden ze in het verleden ook voor die bedoeling bij mekaar gehaald? Te volgen.

Wij gaan niet naar de bank of start en ontvangen geen 4.000 frank (woeha! hoeveel euro's zijn dit in het nieuwe monopolyspel?)

Belleman