Nieuwe website en cultuurprogramma voor CC De Ploter

Door de coronamaatregelen kwam er een abrupt einde aan het cultuurseizoen. Dat gaf het team van De Ploter in Ternat echter de ruimte om werk te maken van een gloednieuwe website. Daar staan meteen al enkele mooie namen op die werden vastgelegd voor het seizoen ’20-’21.

Fris, rock & roll, helder en een scherp kantje. De look van de nieuwe website van cc De Ploter past perfect in de stijl van het cultuurcentrum. Met grote foto’s van artiesten, contrasterende maar toch warme kleuren en een duidelijk overzicht zullen cultuurliefhebbers de nieuwe versie van ccdeploter.be zeker kunnen smaken. “Met het nieuwe cultuurseizoen in het vooruitzicht konden we wel eens een nieuwe smoel voor onze website gebruiken”, zegt waarnemend directeur Frank De Block

Schepen voor vrije tijd Timo Schoukens is alvast tevreden met het resultaat. “CC De Ploter staat voor creativiteit en warmte. Ons cultuurcentrum moet erg toegankelijk zijn en iedereen, van jong tot oud, aanspreken.

De nieuwe website is een opsteker voor het Ploterteam, dat het cultuurseizoen abrupt ten einde zag komen. Maar tijd om te treuren was er niet: de medewerkers schoten snel in actie om het publiek te vergoeden voor al aangekochte tickets en ze stelden een nieuwe, corona-proof programmatie op.

Buurtcinema, klassieke muziek, theater, comedy, Ploterbrunch … voor iedereen staat er wat te beleven.

Wie nu al warm wordt van het nieuwe cultuurseizoen, kan vanaf 22 augustus tickets kopen. Ga maar eens een kijkje nemen op de nieuwe website ccdeploter.be

Belleman