Nog even ophefmakend nieuws…

En dan de windstilte in de week (zeven dagen!) voor de verkiezingen. We willen namelijk in tegenstelling tot andere populaire media, jullie stemgedrag niet beïnvloeden. (Als we dat al kunnen?)

Zoals buurgemeente Asse liet Belleman ook een wetenschappelijk onderbouwde peiling uitvoeren door Bonjour Ternat, een interregionaal gereputeerd en gespecialiseerd bureau dat niet over één nacht ijs gaat. Kan ook moeilijk gezien de opwarming van de aarde.

Deze peiling liegt er niet om: het is duidelijk wie er in Ternat gaat besturen!

Gooi alle vroeger gehouden consultaties naar de willekeur van de kiezer maar bij het vuilnis. Een democratische puinhoop van stemmingmakerij, aldus Bonjour Ternat dat meestal zijn woorden wikt en weegt. Dit gaat hier niet om 200 willekeurige telefoontjes, dit kan zo door de nationale zender gebruikt worden. Ons Phara, met de doordringende blik, belde immers reeds maar Bonjour Ternat is loyaal en leverde dus de resultaten eerst af bij opdrachtgever Belleman.

Jullie lezers krijgen ze als eerste!!!

CD&V/Volks: 0,01 %   Spa-groen XL: 0,01%  N-VA: 0,01 %   Open VLD: 0,01 %  Voor Ternat: 0,01 %

Vlaams Belang: 0,01 %

Zoals jullie merken is het aan die partijen, die paar die blijkbaar jullie ruime steun krijgen, om uit te maken wie de komende zes jaar Ternat bestuurt. Eindelijk een duidelijke peiling een geen losse stemmingmakerij!

Bonjour Ternat wees er verder op dat er toch nog een beetje andere reacties waren op hun pertinente en soms als storend ervaren vragen bij deze telefoonenquête.

Get er geen zoaken mee!: 24,4 %

Waar moeide gij a mee!: 8%

Peilingen? Kdoen aan dieje ziever niet mee!: 21,6 %

Ik kem weer mijn gazetteken niet gekregen!: 10,4%

Kiende gij iet doen oan ons straat!: 25%

Oe heje gij mijnen telefong gevonden?: 10%

Zoals jullie merken ligt de nieuwe meerderheid al lang vast.

 

Belleman