Omgekeerd sexy

“Scheisse” het vrij bekende ondergoed merk (of moet ik underwear zeggen?) denkt eraan om klacht in te dienen tegen een bestuurder van onze Onafhankelijke Republiek Overnelle (ORO).

Het gebeurt niet alle dagen dat je in onze kronieken dergelijk pikant onderwerp behandeld ziet, maar de waarheid achterhaalt een mens toch. Daarom besloot onze Doorluchtige Voorzitter het toch maar te laten publiceren.

De bestuurder in kwestie, verantwoordelijk voor onderwijs binnen onze Onafhankelijke, was op klasbezoek geweest. Tot daar niets aan de hand alhoewel onze pezige onderwijzeres altijd al vroeg om haar in alle rust haar werk te laten doen. Tenslotte heeft ze bergen werk met ons Evaristje, de enige leerling van onze school, die zeer leergierig is en zelfs tijdens de vakantie een boek durft lezen!

De man stond er plots onaangekondigd voor het schoolbord van onze juf. Toch niets abnormaal, hoor ik daar die twee lezers denken? Ware het niet dat hij daar stond in zijn boxershort. XXL stond erop maar het was ook overduidelijk gezien de kleur van voor-en achterkant, dat het lange tijd geleden was dat dit ding de wasmachine had gezien.

Smaakvol noch hygiënisch vond onze juf die toch wel wat stijl apprecieert. Mocht zij deze vertoning gegeven hebben, kon ze opstappen. Niet zo voor onze bestuurder. We zullen nu afwachten wat “Scheisse” van plan is. Als dit nu echt de grote media haalt, zal er misschien toch nog een sanctie volgen voor de betrokken bestuurder.

Onze First Lady Angèle bezorgde hem voor de zekerheid al een doos Dash …

 

Belleman