Open-VLD met voltallige lijst naar de kiezer

Na de perikelen de voorbije maanden binnen de VLD Ternat, zijn voorzitter Jean Dooms en lijsttrekker Angelo Van Wilderen duidelijk fier op hun voltallige lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Deze werd vanavond voorgesteld in het gemeentehuis.

25 mensen uit alle geledingen van Ternat maken hun opwachting. Ondernemers,  (onvermijdelijke) advocaten, mensen uit de zorg en jong gepensioneerden allen waren ze aanwezig voor de presentatie. Het programma is dan ook uitgebreid en bereikt al deze geledingen van de samenleving;  Hiervoor verwijs ik jullie graag door, naar hun eigen site.: https://www.openvld-ternat.be/

Op de groepsfoto van deze site staan nog niet alle kandidaten maar die hebben jullie nog te goed van Belleman.Het is duidelijk dat deze partij zijn rol wil spelen in Ternat. Met de verschillende lijsten die deelnemen, mikken zij op deelname aan een eventuele coalitie. Lijsttrekker Angelo Van Wilderen is ambitieus maar ook realistisch. Hij hoopt dat het programma dat hij tegelijkertijd sociaal en ondernemingsvriendelijk noemt, zal aanslaan bij de Ternatse bevolking. Hij is ook de jeugdwerking van zijn partij dankbaar dat zij in moeilijke omstandigheden toch steeds inhoudelijke punten hebben durven aanbrengen. Met drie jongen kandidaten (Jimmy Schadron, Robin Oplichtenberg en zijn eigen zoon Dante Van Wilderen) geeft hij deze jeugdwerking naar eigen zeggen dan ook een gepaste plaats op de lijst.

Hierbij de volledige lijst:

1.       Angelo Van Wilderen

2.       Aniek Bergmans

3.       Frans Holsters

4.       Steve Convents

5.       Martine Vanmackelbergh

6.       Marc van Schuerbeeck

7.       Dominique Van Severen

8.       Marc Crabbe

9.       Nelly verlinden

10.   Joséé Van Stichel

11.   Haiko Verlinden

12.   Jimmy De Breucker

13.   Pierre De Bauw

14.   Dante Van Wilderen

15.   Robin Oplichtenberg

16.   Jimmy Schadron

17.   Angélique Ladas

18.   Marie-Louise Dossche

19.   Inge De Duffeleer

20.   Kim Thysens

21.   Nausica Verhelst

22.   Alta Monteiro Dias

23.   Godelieve Streulens

24.   David Dooms

25.   Jean Dooms

 

Belleman