Persbericht Groen

Ternat - Groen zet Guido Van Cauwelaert op verkiezingslijst voor Vlaams Parlement

Groen zet in Vlaams-Brabant ook gewezen schepen Guido Van Cauwelaert op de verkiezingslijst voor de verkiezingen van 9 juni. Guido is 11de opvolger voor het VLAAMS Parlement. Die lijst wordt getrokken door Aimen Horch uit Vilvoorde.

'Eerlijk klimaatbeleid, goede betaalbare zorg voor iedereen en eerlijke kansen: dat wordt wat ons betreft de inzet van de aankomende verkiezingen. We zijn verheugd dat Guido ons team komt vervolledigen. Hij brengt als gewezen schepen en met 30 jaar ervaring als gemeente- en OCMW-raadslid heel wat expertise en enthousiasme mee', zegt de lijsttrekker Aimen Horch.

Over de verwezenlijkingen van Guido als schepen van milieu, duurzame ontwikkeling, dierenwelzijn, integratie, internationale samenwerking, erfgoed eb mobiliteit vind je alle informatie op https://sites.google.com/site/spagroenxl/home/standpunten

Over zijn tussenkomsten als gemeenteraadslid vind je meer op https://sites.google.com/site/spagroenxl/home/actua

Eerlijke kansen voor iedereen, een goed klimaatbeleid dat iedereen meeneemt, betaalbare zorg voor iedereen, zijn voor mij heel belangrijk. "Enkel met Groen in het Vlaams Parlement maken we daar werk van", aldus Van Cauwelaert.