Republiek beslist kordaat

In tegenstelling tot de omliggende staten nam de Onafhankelijke Republiek Overnelle (ORO) gisteren kordate beslissingen. Ze gaan stante pede in.

Zo is alle verkeer te land, ter zee en in de lucht verboden binnen de ORO. Het geslachtsverkeer daar komt het orgaan niet tussen.

De bevolking wordt gevraagd niet te kussen en niet langer te spuwen op de grond, doe het in de daartoe geplaatste spuugbakken.

Voor de bevoorrading tijdens deze isolatie nam het orgaan ook zijn verantwoordelijkheid en plaatste een bestelling in de buurstaat.

@Patrick van AD Delhaize: 20 pakken van 20 rollen (actie + 20 gratis) wit/soft/drie lagen. 1 bus Ecover handzeep (mijn vrouw vraagt ook 1 bus wasverzachter van dit merk). Ook graag een groot pak ongebruikte papieren zakdoeken en 24 x rode wijn Les Truffiers.

@ Petra van Cups&Co: bij gebrek aan papieren mondmaskers bestellen we, na het nemen van de maat, graag het volgende: 3 B-cups 85, 4 C-cups 90 en 2 D-cups 90 voor onze breedsmoelkikkers. Wij zullen deze zelf wel middendoor snijden. (Tenzij u dit gratis voorziet?)

@ Steven Vastenavondt: 200 gr préparé gewone, geen Italiaanse. 500 gr Chinese schotel, drie Ternatse ringworsten (droge!) en 250 gr Flandrien Light, niet te dik gesneden.

@Inge van Heidi: 2 volkoren, 1 klein Waldkorn gesneden en 3 artisanale witte stokbroden. Voor zondag graag een Plotertaart van 8 personen.

@De burgervader van de buurstaat: wij hopen dat je deze bestelling met je helikopter dropt in de grote weide tegenover het directoraat van de ORO. Je weet wel waar drie paarden wat verweesd staan te kijken. Bij geen mondmasker wend je tot Petra.

Belleman, zoals steeds kort op de bal.