respect doet veel

Informatie van de bestuursploeg. Er zijn er die op het terras zitten en anderen die werken. Wie betaald wordt, ook al is het veel, werkt normaal. De ploeg slaat de hand aan de ploeg. Nu nog niet te veel te vroeg in de gazet zetten... Een amuse mag natuurlijk, zoals deze:

Rokershoestje voor Kruikenburg

Zoals iedereen ondertussen wel weet is Kruikenburg drukbezocht, en dit met de nodige overlast tot gevolg. Daar wil de gemeente iets aan doen. Op lange termijn kaderen de pleinen en parken in een globale aanpak. Het project heet ‘RESPECT’, een campagne die in het najaar wordt voorgesteld. Deze campagne omvat ook sensibilisering omtrent gevoelige thema’s zoals geluidsoverlast, nachtlawaai, vandalisme, sluikstorten, afvalbeheer op onze pleinen en parken, en drank- en druggebruik.

In Kruikenburgpark wordt er vandaag al verhoogd toezicht gehouden door de politie, het park is enkel toegankelijk overdag en voor de zomer zijn er extra vuilnisbakken. Vuilbakken om meteen te sorteren, een nobel doel met de noodzakelijke medewerking van de Ternatse burger. Aan alle ingangen komt een nieuw (voorlopig) informatiebord tot de definitieve er gezet worden aan alle pleinen en parken van Ternat.

Belleman (zonder magnum, het werd een lekker fruit-ijsje van bij Heidi