Schepen Jozef Borremans versterkt CD&V en Volks-lijst

CD&V verspreidde zopas volgend persbericht:

“Schepen Jozef Borremans versterkt CD&V en Volks-lijst

 Inhaaloperatie nodig op vlak van investeringen in voetpaden en fietspaden.

Schepen Jozef Borremans komt bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 op de CD&V en Volks-lijst op.

Jef Borremans: “Ik ben sociaal bewogen, sterk bekommerd om de mindervaliden en senioren.  Als vakbondsman voor het ACV voel ik me sterk aangesproken door het sociale programma van CD&V en Volks. Ik ben nog niet politiek uitgeblust en wil nog veel voor Ternat, Lombeek en Wambeek realiseren. Nu de LVB ophoudt te bestaan, is het vanzelfsprekend dat ik bij CD&V en Volks aansluit.” 

Jef Borremans vervolgt: “Ik ben al een hele tijd schepen van openbare werken. De huidige meerderheid maakt hier echter onvoldoende middelen voor vrij, ondanks dat ik hier al jarenlang op aandring. Ik verzin dit niet. Uit het Belfius-profiel blijkt dat Ternat per inwoner 40% minder uitgeeft aan mobiliteit en 28% minder aan openbare werken, terwijl net daar de noden zo hoog zijn. Geen wonder dat onze straten, voetpaden en wegen er niet zo goed bij liggen. CD&V en Volks wil een forse inhaaloperatie voor openbare werken uitvoeren. Ook daar voel ik me sterk door aangesproken. Bovendien kan de lijst dankzij CD&V ook wegen op beslissingen in de provincie, bij de Vlaamse overheid en de federale overheid. Dankzij deze bovenlokale contacten zullen we oplossingen kunnen brengen op het vlak van de Assesteenweg en de stationsomgevingen.” 

Fractieleider Michel Vanderhasselt: “De fractie van CD&V en Volks heeft de aansluiting van Jef Borremans bij onze lijst unaniem goedgekeurd. Jef is een warme volksmens, met het hart op de juiste plaats. Bovenal is Jef zonder twijfel de schepen die het hardste werkt. Eén telefoontje en Jef komt ter plaatse de problemen bekijken. Die daadkracht heeft onze gemeente hard nodig! Kort op de bal spelen en de problemen oplossen. Daarom zijn we verheugd dat Jef onze rangen komt versterken. Samen kunnen we meer betekenen voor onze inwoners!”      

Belleman