Te koop: tent (2 pers.) nog niet gebruikt!

Een mens koopt al eens een tent voor de camping van Sint-Angela en dan blijkt deze plots overbodig. Dus dat ding is spiksplinternieuw! Je moet er wel niet aan denken deze nog voor de Ternatse schoolpoort te gaan opzetten, tenminste als we dit bericht van de vroegere campinguitbater (zie hieronder) mogen geloven. Maar dat zal wel zeker?

“Net zoals vorig jaar zullen de ouders die hun kind in het eerste jaar van Sint-Angela in Ternat willen inschrijven niet hoeven te kamperen. Althans niet indien zij op zaterdag 27 april 2019 tussen 08.00 en 10.00 u langskomen. Wie dan komt, schrijven wij in voor 1A of 1B.  Na 27 april kan een maximumcapaciteit, indien nodig,  ingesteld worden voor het eerste jaar.

De infoavond vindt plaats op vrijdag 26 april (18u-21u). Die avond informeren we de ouders en de toekomstige leerlingen over de hervorming in het secundair onderwijs en hoe Sint-Angela blijft inzetten op een brede oriënterende eerste graad. Meer informatie over de inschrijvingen, de studierichtingen en het schoolleven vind je op de website sint-angela-ternat.be . “

Belleman