Ternat lanceert nieuwe website

 
Sinds vandaag staat de nieuwe website van de gemeente Ternat online. De site van de gemeente was al een tijd aan een grondige update toe. De site heeft nu een aantal nieuwe functies die hem erg gebruiksvriendelijk maken, zegt burgemeester Luc Wachtelaer.
 
De site oogt frisser, moderner maar is vooral gebruiksvriendelijker. Enkele nieuwe functies springen meteen in het oog. Zo kan je op de site een heleboel documenten en vergunningen eenvoudig online aanvragen, 24 op 24, 7 op 7. Je moet je wel een eerste keer aanmelden voor de app ‘It’s Me’daarna kan je aan de slag.
 
Interactief 
 
Blikvanger is een interactief stratenplan van de gemeente. Daarop vind je alles terug wat in de gemeente gebeurt. Zo vind je de dichtstbijzijnde glasbol, zie je hoe de werken in een bepaalde straat vorderen of welk evenement er dit weekend in het park plaatsvindt. 
Ook de volledige uit-agenda is aan dit plan gekoppeld. Verenigingen zullen zichzelf letterlijk op de kaart kunnen zetten. Via de site kunnen burgers voortaan ook eenvoudig contact opnemen met de diensten, een functie die de gebruiksvriendelijkheid van de gemeentelijke diensten alleen maar kan verbeteren.
Je vindt de site op hetzelfde adres als vroeger: www.ternat.be
 
Belleman