Tijd voor een kiekje...

Beroepsfotograaf Kurt Van Strijthem uit Ternat leeft al een hele tijd met gesloten deuren. De verplichte afzondering gaf hem de tijd om te overdenken waarom hij zo graag fotografeert: “Ik zie graag mensen, in het algemeen én voor mijn lens.” Dat maakt hem tot zo’n bijzondere ‘mensenfotograaf’.

Om de essentie van ons samenleven te illustreren start hij met een kunstproject: ‘Ik zie je graag, ik heb je gemist’ i.s.m. CC De Ploter.

Kurt: “Ik wil mensen die elkaar graag zien weer samenbrengen voor mijn lens. Omwille van de smetvrees werd ‘zien’ de voorbije maanden vaak beperkt tot een virtuele ontmoeting op veilige afstand. Maar ‘graag zien’ kan je alleen in levende lijve. Het emotionele moment van het onverwachte weerzien tussen twee vrienden wil ik voorgoed vastleggen op foto.”

Heb jij ook jouw zielsverwant (geen familie) al die tijd moeten missen? Wens je hem of haar eens op een originele manier te verrassen en te zeggen “ik zie je graag, ik heb je gemist”?

Schrijf je dan in via www.defotograaf.be.

Kurt Van Strijthem mist al vele maanden het creatieve spel van de fotografie. Hij mist het doseren van licht en duister. Als mensenfotograaf mist hij de omgang met anderen. Hij mist emoties, zowel het geven als het krijgen. Kurt ziet je graag - terug - hij heeft je gemist

Auteur: Luc Peeters  Copyright foto: Kurt Van Strijthem

Kurt Van Strijthem – De Fotograaf – Statiestraat 99 te 1740 Ternat

02 582 12 45 

ikziejegraag@defotograaf.be    www.defotograaf.be