Tijl is meer dan getikt?

Ze zijn getikt of moet ik zeggen “Ge-Tic-T”, zoals ze dit  bij Toneel Tijl omschrijven. Ze zijn voor geen gat te vangen die vrouwen en mannen van deze Ternatse toneelvereniging die al jaren voor theaterkwaliteit zorgt. Lachen met de mensen dat kunnen ze daar en … met zichzelf. Wie dit niet kan blijft maar beter in de verzuurde zetel zitten.

De regie van Ge-Tic-T is in handen van Guido Degrieck. Hij regisseerde al verschillende keren bij Tijl en staat gekend om zijn komedies. Hij zorgt ervoor dat zijn acteurs elke grap met verve kunnen brengen. De cast op het podium bulkt ook van de ervaring. Het is dus om te lachen maar met de nodige knipoog en klasse. De cast Nancy Eylenbosch, Geert De Vleminck, Dries Mahieu, Ludo Platteau, Mireille Bouckaert, Fabienne Sels en Emma Van Bellingen zorgen voor deze “geticte” avond.

Er staan wat meer getikten op bijgaande foto maar dat is aan de lezer om te oordelen.

ToneelTijlTernat speelt Ge-Tic-T op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november, vrijdag 6 december en zaterdag 7 december. De voorstelling start telkens om 20 uur in CC De Ploter. Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de balie van CC De Ploter of op de site.

Meer info: Heidi D’herde, 0477/38.21.61 of www.facebook.com/toneeltijl.ternat

Belleman