Tijl wekt Frankenstein tot leven

Het verhaal van Frankenstein doet normaal gezien denken aan gespannen zenuwen en een tikje horror. Maar niets is minder waar in de versie die ToneelTijlTernat binnenkort op de planken brengt. Ze kozen voor een herwerking van het klassieke verhaal door Hugo Matthysen. Je weet dan wat je kan verwachten: absurde humor met een serieuze hoek af! Het wordt de moeite om te komen ontdekken wat de Tijlers, samen met de zangeressen van Eigenwijs, van dit verhaal gaan maken.

Ook deze keer kan je voor de voorstelling genieten van een ‘menu van de artiest’, bereid door Inge en Herman van het Ploter Café. Reserveer je plaatsje voor dit menu met heerlijke Smrntwskse specialiteiten en kom na de voorstelling zeker napraten in de Tijlbar.

ToneelTijlTernat speelt Frankenstein, of Smrntwsk alleen!op vrijdag 24 en zaterdag 25 november en op vrijdag 1 en zaterdag 2 december. De voorstelling start telkens om 20 uur in CC De Ploter.

Tickets kosten 14 euro (basistarief) of 12 euro (-26 jaar) en zijn verkrijgbaar aan de balie van CC De Ploter of op www.ccdeploter.be.

De regie is voor het eerst in handen van Nele Kintaert, die in het verleden bij Tijl al meewerkte aan de voorstellingen Tijl en Filip en STUK.

Spelers: Senne De Vos, Tom Bracke, Tina De Bisschop, Anke De Geyndt, Els Van Vaerenbergh, Nena Van Huychem, Florian Stegen, Indra Dresselaers, Hilde Decoster, Bartel De Gieter en Eigenwijs met Hilde Sermon, Astrid Roeges, Tina D’hoe, Kirsten Van den Borre, Famke Platteau, Joke Platteau, Eef Vervondel en Tine Bulthé onder leiding van Wouter Roesems

Voor meer informatie over ToneelTijlTernat, ga naar www.facebook.com/toneeltijl.ternat/

Contactpersoon ToneelTijlTernat: Els Van Vaerenbergh, 0485 05 65 49