Toneel Tijl met komedie

ToneelTijlTernat bezorgt je een verwarmende lach met de nieuwste voorstelling “Kassa Kassa”, een rasechte billenkletser van trouwe regisseur Guido Degrieck, die voor de coronastop nog Ge-tict voor zijn rekening nam. Er staan ook weer een hoop gekende Tijlers op het podium om al die zotte typetjes vorm te geven!

Tijdens de pauze en na het stuk kan men nalachen in de Tijlbar, maar vanaf dit jaar gaat het er voor de voorstelling net iets anders aan toe. De Tijlbar blijft nog even dicht en het publiek kan terecht bij Inge en Herman van het Plotercafé voor een heus ‘menu van de artiest’. Je moet reserveren via de site van de Ploter, maar je bent wel zeker van lekker eten voor de voorstelling. Tijdens de pauze en na de voorstelling kan het publiek weer terecht in de vertrouwde Tijlbar.

ToneelTijlTernat speelt “Kassa Kassa” vrijdag 25 en zaterdag 26 november en vrijdag 2 en zaterdag 3 december. De voorstelling start om 20 uur in CC De Ploter. Tickets kosten 12 euro, verkrijgbaar aan de balie van CC De Ploter of op www.ccdeploter.be.

Spelers: Ludo Platteau, Senne De Vos, Ivo Platteau, Nancy Eylenbosch, Heidi D’herde, Hilde Decoster, Bart De Pever, Mireille Bouckaert, Lieve Van Strijthem en Wendy Coppens

Voor meer informatie over ToneelTijlTernat: www.facebook.com/toneeltijl.ternat/. Contactpersoon ToneelTijlTernat: Els Van Vaerenbergh, 0485 05 65 49.