Trainingen!

Beste lezer

Belleman organiseert trainingen! 
Niet die van Anderlecht, daarvoor staan wij allen te fit. Neen een training zodat we allen voorbereid zijn als de horeca opent.
Zo is er een cafésessie die je een pint leert aannemen onder een plexiglas door en je leert santé zeggen vanachter deze 'steriele' wand waar iedereen zijn drankadem tegen uitblaast. Je mag niet klinken glas tegen glas want er staat plexiglas tussen! 
Je mag de bazin niet plagen want het mens heeft het moeilijk. Niet financieel maar met het steriliseren van haar zaak. 
Voor één keer dien je de handen te wassen na toiletbezoek en te spoelen met het schaarse water, dus wees zuinig. Drink ook liever bier dan water! Frank van de staatszender vraagt dit uitdrukkelijk anders kunnen al die sukkeltjes hun zwembad niet meer vullen.

Er is ook een restaurantmodule. Deze leert dat je het bestek binnen de plexikap moet houden. Als je het vork buiten dit zogezegd veilige omhulsel steekt en je wil dan happen ga je merken dat dit niet lukt. De restauranthouder mag je omwille van corona niet zelf komen voederen. Dus opletten en met je bestek binnen je stolp blijven. 
Er wordt sterk aangeraden om na de maaltijd een Calvados te drinken, twee mag ook. Het blijkt na onderzoek van Foxford dat het de beestjes doodt. Die van de maaltijd en die van de omgeving. Restaurants waar voorlopig nog geen ramen werden geplaatst, verdienen de voorkeur. Als de kok in kwestie tenminste niet opnieuw vanop een parochiale zender zijn afzonderingseten aan het aanbevelen is. 

Maar no nonsens! Inschrijven kan via de gekende kanalen. Het coronafonds komt niet tussen, het is al wel geweest.

Belleman