Tweedehands uit eerste hand

Een been breken is er nog net niet bij maar geef toe hoe dikwijls struikel je bijna niet over al dat speelgoed van die klein mannen? Ze krijgen veel te veel en dat is de schuld van de volwassenen.

Dreamland lacht in zijn vuistje als de wagen op de parking wordt gestald en de automatische deuren van het Walhalla van de kinderen je onherroepelijk binnenzuigen. Ouders durven al eens neen zeggen, maar grootouders zijn goed waar ze dienen in goed te zijn: kleinkinderen verwennen! Wat de eigen kinderen vaak niet verkregen, is niet aan de orde voor de kleinkinderen. Hier die grote beer, racebaan en laatste game. Opa zijn lang verwachte treintje maakt zijn opwachting.

Kinderkledij ligt al langer in de kast dan we denken en is niet meer van dienst. Die babystoel neemt plaats in, misschien kan je er iemand een plezier mee doen, maar wie?

Dat te veel of niet langer gebruikte materiaal kan je kwijt op een verantwoorde manier: hergebruik!

Om je deze kans te bieden organiseert de Gezinsbond Sint-Katherina-Lombeek zaterdag 24 maart 2018 opnieuw een tafelverkoop (de tafel zelf is niet te koop…) voor  baby- en kinderkleding en babymateriaal. De verkoop vindt plaats van 10u tot 12u in De Ploter. Kinderen kunnen er ook terecht op een speelgoedbeurs om hun gebruikt speelgoed te koop aan te bieden.

Wie belangstelling heeft om zaken aan te bieden voor deze verkoop kan vanaf woensdag 14 maart inschrijven via tweedehandsbeurslombeek@gmail.com voor de tafelverkoop. Voor de speelgoedmarkt stuur je een bericht naar speelgoedmarktlombeek@gmail.com

Belleman