Voel de echte blues in Ternat

Reeds elf jaar organiseren ze in Ternat een blues en Rock festival. Een groep van een achttal vrienden gebeten door de microbe van deze meeslepende muziek. Donderdag 1 november vanaf 16 u is het opnieuw van dat, deze maal in de Ploter. Koen Van Schuerbeeck en Bram Segers vertellen het met passie aan Belleman.

Je voelt meteen dat dit een organisatie is die gedreven wordt door de passie, geld is hier niet de drijfveer. Het festival is immers gratis voor iedereen, sponsors maken dit elk jaar opnieuw mogelijk. Het moet gratis blijven vinden Bram en Koen en de sfeer mag gerust een rustige familiesfeer genoemd worden. Er is ook kinderanimatie met “Prinses en zo”

De muziek staat absoluut centraal maar reken maar dat eten en drinken ook voluit aan bod komen. Er is in dit verband een fijne samenwerking met Kenny de nieuwe uitbater van het Plotercafé. 

Niemand minder dan “Shakedown Tim and his rythm revue” brengen de blues van de bovenste plank. Muzikale gasten van Tim zijn James Harman (mondharmonica) en Ilias Scotch (piano), rechtstreeks uit Amerika. Niet van de minsten als je weet dat James Harman meespeelde met heel wat grote namen waaronder ZZ Top, B.B. King, Muddy Waters, John lee Hooker, T-Bone Walker, Big Joe Turner. Het is straf dat deze mensen bereid zijn gevonden de sfeer te verzekeren op dit toch bescheiden Ternats bluesfestival. Hou je echt van de blues dan mag je dit niet missen. Iedereen van 1 tot 101 jaar oud is van harte welkom de blues is immers voor iedereen en van alle tijden!

Speciale dank gaat naar de sponsors: Eetkroeg Manu, Transport Arijs, spanplafonds Helixe en hoveniersbedrijf Divannof. De foto toon links Koen, rechts Bram en achter de toog Kenny.

https://www.youtube.com/watch?v=z2A2Njl0wng

https://shakedowntim.be/

 

Belleman