Voor al uw verhuizingen groot en klein

 

Ik woon op de parking. Er is Antwerpen en de rest van Vlaanderen is parking.  

Er is de zoo met wilde dieren en de kathedraal die in het weekend langs de buitenkant wordt bezocht door plassende Hollanders. Ook is “’t stad” wereldwijd gerenommeerd voor zijn cocaïne.

Maar de belangrijkste troef heeft deze stad gemist: Kris Peeters!

 

De verhuizer was net terug van de verhuis van Kris van Puurs naar Antwerpen toen hij een bericht kreeg van Wouter uit Leopoldsburg dat hij nog diende te wachten met zijn factuur. De Kris ging nog eens  verhuizen, deze keer naar Europa. Waar in Europa dacht de verhuizer nog te vragen maar zijn pientere ondernemerszin deed hem op tijd zijn vraag inslikken. Goede klanten moet je niet nodeloos lastig vallen.

 

Na een paar gesprekken tussen Bart, Kris en Wouter hielden ze het voor Besien. Wouter heeft nu opnieuw tijd voor de zondagsvergaderingen van de Chiro, met de fiets!

Kris voelt zich vereerd om in de voetsporen te treden van onze Europese Marianne, een mevrouw die zorgde dat hij geen federaal premier werd. Hij gaat op schoolreis naar de vetpotten van Europa, zijn verhuizer is stand-by.

14 jaar hield Kris het uit. Aanvankelijk beloftevol, bleek dat hij niet opkom tegen het orakel van het schoon verdiep. Ook een verhuis kon niet baten. Sindsdien pakt zijn vrouw enkel de hoogstnodige spulletjes uit en blijft de rest in verhuisdozen, afwachtend wat de volgende bestemming wordt.

 

Tom Meeuws van de Lijn, specialist facturenopsplitser, zag zijn kans. Hij fikste een ontmoeting met zijn exotische troef Jinnih Beels en Bart en kijk Antwerpen heeft een toekomst zonder CD&V. Al bijna honderd jaar verliezen de socialisten stemmen maar de kans lijkt groot dat ze besturen met Bart alias de sossenvreter.

“Chocolate better than therapy” stond er op Jinnih haar nieuwe t-shirt die ze tot ’s avonds in Terzake fier droeg.

Philippe De Backer (OpenVLD) hoor je niet maar doet wel mee. Als doctor in de liberale microbiologie weet hij dat je soms niet mag roeren in het potje. Havenschepen is één van de belangrijkste ambten van Vlaanderen, eventjes nu de adem inhouden en luisteren naar Bart. Mandatenkampioen Koen (met Kennis van zaken) kijkt toe en wacht af. 

Elio Is alvast zijn laqué-schoenen aan het oppoetsen voor mei 2019, Bart heeft al zijn GSM genoteerd.

 

 

Belleman