Wat we niet lazen in de partijprogramma’s.

Bij niemand!
 
1. Wat gaan we doen met De Ploter? Zoals het gebouw er nu bij staat kan dit moeilijk verder? Misschien moet voortaan elke bezoeker vijf euro in de doos aan de ingang steken. Wedden dat we tegen de volgende verkiezingen een oplossing hebben? Neen nog niet in mei, toon wat geduld!
2. De inwoners van Ternat mogen gratis zwemmen tussen 07 u en 09 u. Ze moeten wel een zwembroek of badpak dragen en overbodige borst- en beenharen dienen zindelijk verwijderd.
3. De grote slagbomen komen op de steenweg op de grens met Asse en in Eizeringen. Deze worden automatisch bediend door een luchtkwaliteitsmeter (wat een veel gehoord woord!). Als deze slechte kwaliteit meet gaan de slagbomen automatisch dicht. Verbetert de kwaliteit geleidelijk aan mogen de auto’s Ternat binnen voor de prijs van 10 euro. Fietser betalen 20 euro want er gaan zeker al te veel fietsers rondrijden in Ternat.
4. Inwoners van Ternat kunnen het bewijs dat ze in de gemeente wonen gratis laten tatoeëren op het gemeentehuis. Waar ook op hun lichaam. Hou er wel rekening mee dat het makkelijk toonbaar moet zijn aan de controleurs van de parkeerplaatsen. Dus eenmaal aanschuiven en levenslang gediend! Wel proper ondergoed aantrekken!
5. Voor het schilderen van de lijnen in de ondergrondse parking van de markt wordt geen schadelijke verf gebruikt. Waterverf a.u.b. dat houdt het werk in de wereld.
6. De producten in Albert Heijn moeten automatisch 20 % duurder zijn dan in de plaatselijke Delhaize. Met dit geld kunnen dan de transportkosten betaald worden van de bioscoopgangers die hiermee naar Aalst of Brussel kunnen afreizen.
7. Het verkeer op de steenweg heeft voorrang op de trein indien hier niet meer dan tien reizigers opzitten. De uitvoerders van de recente financiële audit van de gemeente staan in voor de telling hiervan en de correcte uitvoering van deze afspraak.
8. Het nieuw schepencollege belooft om niet met diesels te rijden ook al lijken deze proper.
9. Ditzelfde college verbiedt alle oudere bussen van de Lijn nog langer rond te rijden binnen de gemeente. Ze laat enkel nog elektrische bussen toe op het Ternatse grondgebied..
10. Elk lid van het schepencollege stort maandelijks 1.000 euro aan Artsen Zonder Grenzen. Ze krijgen hiervoor geen fiscaal attest maar wel ons eeuwig respect.
11. De camera’s binnen de gemeente die voorlopig nog zwart/wit zijn, worden omgeschakeld naar kleur in het kader van de strijd tegen het zwartwerk binnen de gemeente door schijnzelfstandigen op wielen.
12. De al jaren beloofde jachthaven aan de Steenvoordebeek komt er eindelijk. Voor het vliegveld op de Bieshoop willen we nog even wachten.
 
Hebben jullie hier ergens iets van gelezen? Geen letter! In geen enkel programma! En zeg nu zelf stuk voor stuk voorstellen die haalbaar zijn en de Ternatse leefbaarheid opvallend verbeteren!
Zoals steeds staan de beste stuurlui met hun voeten in het water en aan (lager) wal…
Belleman