Wedstrijd De Belleman

Omdat we net als iedereen aan klantenbinding moeten doen en geen verstand hebben van kortingen of klantenkaarten, organiseert Belleman een wedstrijd voor die ene trouwe lezer. Toevallige passanten, die ongemerkt meelezen maar geen sporen achterlaten, mogen ook meedoen.

Zo een concours mag niet te moeilijk zijn anders haakt de gemotiveerde deelnemer al af vanaf het begin. Daarom geven wij jullie de keuze uit drie mogelijke antwoorden en wees gerust het juiste antwoord staat ertussen! Daar gaan we!

Sinds de opening van “The Leaf” kwamen er hoeveel klanten met de fiets?

 1. 59
 2. 69
 3. 109

Bij de nieuwe installatie van de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke ordening werd ex-schepen Linda Billens geïnstalleerd. Waarom werd zij verkozen?

 1. Omwille van haar deskundigheid
 2. Omwille van het feit dat ze iemand kende van VT en deze op zoek zijn naar vernieuwing in de politieke aanstellingen
 3. Omdat ze toevallig passeerde

In de toekomst gaat de NMBS het aantal treinen dat in Ternat passeert verdubbelen zodat de mobiele Ternattenaar vanaf dan dubbel zo lang voor slagbomen staat. Hoeveel treinen komen er dan per uur langs?

 1. 2
 2. 4
 3. 6

Als we nu toch over treinen bezig zijn… De NMBS plant een nieuw station op de directe lijn die Wambeek doorkruist. Dit station komt:

 1. In Wambeek (niet in Devenderp)
 2. In Schepdaal
 3. In Schepeneysel

Bij het aanleggen van het groene koopcentrum op vraag van het toenmalig schepencollege, kreeg de (her)ontwikkelaar de opdracht om de gerooide bomen heraan te planten. Deze bomen staan in:

 1. Devenderp
 2. Willebroek
 3. Nergens

De Markt van Ternat wordt onthard om het regenwater zijn kans te geven in het jaar:

 1. 2026
 2. 2062
 3. In your dreams

De antwoorden worden ingewacht ten laatste op 14 februari in de postbus van het huis met bordes, Onafhankelijke Republiek Overnelle (ORO). De onschuldige hand van onze first Lady Angèle zal de winnaar trekken uit de juiste inzendingen. De prijs bestaat uit een geschenkenmand met een doosje Polyfilla (Brico), een paar kousen (Torfs), een doos poffertjesdeeg ( Magere Heyn), een etui stiften met kleurboek (Action) en een pakje Durex XXL (Medimarket).

Belleman