Wordt Febe Heyvaert Miss Exclusive?

 

Het moet hier bij jullie Belleman niet altijd gaan over “den grooten oorlog” of over de politiek. Hoe zit het daar trouwens mee? Geen nieuws?

Neen we pakken het deze keer wat “exclusiever” maar toch geëngageerd aan met een jonge dame (ze is nog geen 18) die kandideert voor de titel van Miss Exclusive, waar anders dan in Knokke. Heeft het geen eiland voor de kust, het krijgt dan toch al die schoon madammen over hun zand…

 

Miss Exclusive staat sinds een aantal jaar aan de top van de Missverkiezingen. Wie het haalt, kan ons land vertegenwoordigen op Miss Earth - de ‘Beauties For A Cause’ verkiezing. Je leest het goed “schoonheden die het opnemen voor de goede zaak”.

 

De aandacht die de kandidaat missen krijgen zetten ze om in steun voor een goed doel. Deze editie gaat de opbrengst naar ‘Vrienden der Blinden’. Een naam die onmiddellijk duidelijk maakt waarvoor ze staan en waar Ternat sowieso, via de dopjesactie, al een speciale band mee heeft.

 

Febes aandacht zal op de internationale scène vooral gaan naar het milieu en hoe we er samen werk van kunnen maken om het beter te beschermen. “De grote problematiek zullen we er wellicht niet mee oplossen, maar als ik mijn steentje bij kan dragen opdat iedereen op zijn eigen manier bewuster omgaat met ons milieu, dan doe ik dat met plezier. “zegt Febe.

“Als studente sport word ik regelmatig geconfronteerd met heel wat afval langs de baan en in de velden. Zou het niet fijn zijn onze mentaliteit een beetje te kunnen veranderen opdat we in een schone omgeving kunnen sporten en leven?” gaat Febe verder.

 

Behalve deze boodschap verkondigen gaat Febe, samen met de 19 andere finalisten,  zeker ook heel hard genieten van het traject, dat ze samen afleggen. De finale vindt plaats in het casino van Knokke op 26 januari 2019.

Wil je de avonturen van Febe volgen kan dat op haar FB-pagina.

https://www.facebook.com/febe.heyvaert/ of via instagram. En wie weet kan Febe met jouw steun wel helemaal doorstoten naar de Miss Earth verkiezingen op de Filipijnen.

 

Voor de steun: niet allemaal tegelijk a.u.b.! In het rijtje staan en een nummertje trekken zoals bij den beenhouwer! Ik twijfel nog aan het vraagteken in de titel…

 

Belleman (is al fan)