Zoektocht voor kinderen in Ternat

Tijdens de zomervakantie kunnen alle kinderen uit Ternat deelnemen aan Schatten Van Vlieg, een ludieke familiezoektocht waar men gratis kan aan deelnemen. Deelnemers krijgen een leuk gadget, maar de hoofdprijs is een familieweekend in Centerparcs.

Van 1 juli tot 31 augustus loopt in de bibliotheek en in het sportcentrum van Ternat de familiezoektocht Schatten Van Vlieg. Kinderen krijgen aan de balie van de bib en het sportcentrum een opdrachtenboekje. Zo gaan ze op zoek. Als dat lukt, bemachtigen ze een code waarmee ze de Schat Van Vlieg kunnen openen.

In die schatkist zit een klankboekje met leuke thuisopdrachten. In het boekje vinden de deelnemers een code die ze online kunnen inruilen om kans te maken op een familieweekend in Centerparcs. Kinderen die zowel de opdrachtenroute van de bib als die van het sportcentrum doen, krijgen twee klankboekjes maar ook een leuk geschenkje.De opdrachten zelf bestaan uit raadseltjes en doe- en knutselopdrachten rond het thema ‘klank’. De opdrachten zijn bedoeld voor kinderen tussen 2 en 12 jaar, maar iedereen mag deelnemen.

Meer informatie vind je via www.ternat.bibliotheek.be.